Haber

Depremin Uzaydan Fırlatılan Titanyum Çubuklardan Kaynaklandığını Söyleyenlerin Beyin Yakıcı Paylaşımları

Her doğa olayının mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır ama uzun bir geçmiş olduğu için buna ikna olmayanlar da vardır. Örneğin aşağıda göreceğiniz kişilerin paylaşımları biraz beyninizi yakacaktır.

Kahramanmaraş ve Hatay’da art arda meydana gelen depremler binlerce canımıza mal oldu. 11 şehirde binalar kağıt kulelere dönüştü.

Ancak uzmanlar bu deprem için aylar, yıllar önce uyarılarda bulunmuştu. Sarsıntı gerçekleştikten sonra hemen hemen her kanalda konuyu bilimsel olarak hızlıca anlattılar.

Bu kadar binanın yıkılmasında, sahtekar müteahhitler, projelerini onaylayanlar, yanlış şehircilik ve kiracı başı çok değerli bir paya sahip.

Ancak uzmanların anlattığı bilimsel veriler ve gerçekler, deprem konusunda herkesi ikna etmedi. Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım’ın “uzaydan titanyum çubuk fırlatma” teorisini açıkladığı görüntü, bazı kişilerin depremi farklı bir biçimde açıklaması oldu.

Türkiye Uzay Kurumu Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım yaptığı konuşmada, “Uzaydan dünyaya 10 metrelik titanyum alaşımlı çubukları istedikleri hedefe gönderebilen savaşçı uydular var! Bu çubuklar yerin 5 kilometre derinliğine girerek 7-8 büyüklüğünde bir deprem meydana getirir. Bunları tespit etmek mümkün değil” dedi.

Ancak bu görüntü o kadar çok yayıldı ve öyle bir olaya sebep oldu ki Yıldırım daha sonra şu açıklamayı yaptı:

“Son birkaç gündür sosyal medyada dolaşan görüntüyle ilgili çok soru geliyor. Bu kısa görüntü, uzun zaman önce bir strateji enstitüsünde verdiğim bir konferanstan. Dünya yörüngesinde konuşlandırıldığında ve kullanıldığında küçük bir şehri haritadan silip süpürebilen silah sistemini anlattım. Bu silah sistemi fay hatlarını tetikleyecek veya tektonik deprem oluşturacak şekilde çalışmıyor. Bilinen bir fay hattında meydana gelen tektonik bir deprem olan Maraş faciasıyla ilgisi yoktur. Yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Bu silahın etkisi bir göktaşı çarpmasıyla karşılaştırılabilir.

Google’da “titanyum çubuk” arattığınızda, bu tür endüstride kullanılan ekipmanlarla hemen karşılaşırsınız. Ancak bu titanyum çubuk saldırısına inanan öyle bir kitle var ki ikna olmaları mümkün değil.

Örneğin, bu hesap neredeyse “titanyum çubuk” kasasına ayrılmıştır. Inanılmaz!

Bu kişi çok…

Bu kişi de bu olayın bir beyin sarsıntısı olmadığından oldukça emindir.

Arkadan gelenler de var…

Bir de “Titanyumsa duramazsın, Wolfram” diyen var.

Artıyor mu? Hayır, Wolfram değil, kesinlikle Tungsten!

Bu titanyum ailesine bazı gerçekçi cevaplar var ancak bunların onları durdurmaya yeteceğini düşünmüyoruz.

Bu sohbetin sonuna koyulabilecek en mantıklı görüntü, muhtemelen sosyal medyanın en ünlü çizimidir. Sözler biraz eksik ama yönetim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu